Acer laptop sa zakrivljenim ekranom izgleda neverovatno!

Acer laptop sa zakrivljenim ekranom izgleda neverovatno!

10998
1
PODELI

Da li smatrate da je laptop od 17 inča preveliki? Šta onda kažete za Acer 21-X, laptop sa zakrivljenim ekranom od 21 inč?

Acer 21-X je prvi laptop na svetu koji ima zakrivljen ekran za “zaista neverovatno gejming iskustvo”, a ima i oslonac za dlanove.

Ovo je pravi laptop za one koji ne mogu da se odvoje od svog desktopa. Ali će im trebati prilično jaka torba i veliki napor da ovo čudovište odnesu na LAN žurku. Mada će se trud isplatiti kada se publika okupi da osmotri Acer 21-X, koji ima zaista impresivan dizajn.

Acer X-21 02

Iako nije prvi, Acer 21-X je jedan od retkih laptop računara koji podržava Tobii tehnologiju praćenja pogleda. To je kul tehnologija koja pomera kameru u igri u zavisnosti od smera u kome igrač gleda. Naravno, ostatak specifikacija je vrlo impresivan – dve Nvidia 1080M grafičke karte, Intel (pretpostavljamo, i7) Kaby Lake procesor, mehanička tastatura i SoundPound.

SoundPound je zvučni sistem sa šest zvučnika, od koga su dva subwoofer-a!

Acer X-21 01

Još uvek nema informacija o ceni i dostupnosti ovog modela. Ali ne sumnjamo da će cena biti proporcionalno impresivna njegovom neverovatnom izgledu!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR