A-Comp Fenix 10 – cenovno pristupačan, 100% legalan

A-Comp Fenix 10 – cenovno pristupačan, 100% legalan

2223
0
PODELI

Jedan od najvećih problema u modernim firmama je legalnost softvera na računarima koji su namenjeni za poslovne potrebe. Naravno da firme gledaju da imaju što manje troškove, a da budu operativne, ali ušteda na legalnosti kasnije može koštati mnogo. Postoji rešenje po vrlo pristupačnoj ceni – A-Comp Fenix 10 sa leganim Windows 10 operativnim sistemom!

A-Comp Fenix 10 namenjen je za kućnu i kancelarijsku upotrebu. Zahvaljujući četvorojezgarnom Intel Celeron procesoru na 2.0GHz (Burst do 2.41GHz), bilo da je reč o privatnoj ili poslovnoj upotrebi, pruža performanse koje su dovoljne za većinu potreba manje i srednje zahtevnih korisnika.

A-Comp Fenix 10

Četiri gigabajta RAM memorije omogućavaju vrlo ugodan rad sa više programa istovremeno. Četovanje sa kolegama, rad u Office paketu i uživanje u muzici i video sadržaju, sve to uz Windows 10 operativni sistem je pravo uživanje na Fenix 10 računaru.

Posebna pogodnost za preduzetnike je i prisustvo Serial (COM) porta, pa se lako i bez muke povezuje sa fiskalnom kasom.

A-Comp Fenix 10 je računar koji predstavlja osnovu svakog modernog poslovanja, na koga možete uvek računati, a ne košta mnogo – akcijska cena: 22.999 dinara!

Poručite A-Comp Fenix 10 računar sa Windows 10 operativnim sistemom već danas putem WinWin web sajta

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR