8. mart, priručnik za muškarce

8. mart, priručnik za muškarce

2209
0
PODELI

Postoji lepa priča, više anegdota; mladić je rešio da pokaže devojci koju voli koliko je snažna njegova ljubav. Kupio joj je buket sa 101 ružom, i na posveti napisao: “Kada poslednja ruža iz ovog buketa uvene, tada ću prestati da te volim.” Naravno, vreme je prolazilo, ruže su venule jedna za drugom, međutim poslednja ruža je bila plastična. Poenta priče je jednostavna: cveće je lepo, ali mi verujemo da vaše lepše polovine zaslužuju nešto bolje. Nešto više. Praktičnije. Nešto što će trajati duže od deset dana. Niste sigurni šta, tu ćemo mi pokušati da vam pomognemo.

Ruža dizajn

Za svaku ženu, kosa može biti oruđe i oružje kojim pleni i osvaja. Simbol moći, lepote, elegancije. Oruđe i oružje se mora održavati redovno, stoga, postoji li bolji osmomartovski poklon od pribora za održavanje kose? Poklonite joj fen za kosu, ili stajler, ili i jedno i drugo. Verujte, to nikada nije uzaludna investicija.

Bosch fen za kosu Rowenta stajler

 

Pogledajte našu kompletnu ponudu fenova i stajlera za kosu

 

Posle napornog radnog dana pomozite joj da  se opusti. Masažer vrata ili masažer za stopala može biti idealan poklon, ne samo za nju, već i za vas. Budite maštoviti.

Beurer masažer

 

Ponudu ručnih masažera, masažera stopala, pa čak i Šijacu masažera ćete naći ovde – LINK

Ruža dizajn

USB fleš, to ne deluje baš romantično, zar ne? Ali 8. mart nije dan romantike, to je Međunarodni dan žena! Dan kada se slavi ekonomska, politička i socijalna ravnopravnost žena! Zato je fleš drajv, uređaj koji može da se koristi i za posao i za zabavu, odličan izbor. A ako već želite da budete romantični, prekopirajte na njega njene omiljene filmove, serije, ili napravite muzičku kompilaciju, samo za nju.

Transcend USB flash

 

USB flash memorije raznih kapaciteta i boja ćete naći na sledećem linku – LINK

Ruža dizajn

Ako stvarno želite da ostavite utisak, ciljajte visoko i donesite joj laptop. To je multifunkcionalni poklon koji će znati da ceni. Izaberite boju koja se slaže sa bojom njenih očiju, izaberite konfiguraciju koja se slaže sa snagom njene ličnosti (a i pomoćiće joj u radu), izaberite dizajn koji se slaže sa njenom frizurom i odećom. Čak i ako promašite u izboru boje, konfiguracije, dizajna, laptop kao poklon govori dovoljno.

Acer roze

 

Laptop računare u veselim i neobičnim bojama ćete naći na sledećem linku – LINK

Ako pak mislite da je laptop previše, a ipak želite da joj poklonite nešto korisno, tablet računar je možda baš ono što je potrebno. Ako se ne bude obradovala tabletu, nije vam potrebna!

Samsung belo-zlatna

Tablet računare lepog dizajna ćete naći na sledećem linku – LINK

Ruža dizajn

Korisno, moćno, lepo, popularno, elegantno, skupo. To su karakteristike idealnog poklona za svaku ženu, a Apple pametni telefoni definitivno pokrivaju sve navedeno. Skupo, elegantno, popularno, lepo, moćno, korisno. Ko bude video zlatno-beli iPhone 6 u  u ruci vaše drage, znaće da je neko izuzetno voli.

iPhone Zlatni

 

Kompletnu ponudu Apple iPhone telefona, uključujući i iPhone 6 Gold možete videti na sledećem linku – LINK

 

Ruža dizajn

Ako na našem spisku niste našli ništa što bi vašoj lepšoj polovini ulepšalo 8. mart, onda bi možda bilo najbolje da pustite nju da izabere. Jednostavno joj poklonite vrednosni vaučer. Na raspolaganju će joj biti preko 15.000 artikala. Za više informacija u vezi sa poklon vrednosnim vaučerom pogledajte sledeći link – LINK

Nadamo se da će vam ovaj mali osmomartovski priručnik za muškarce pomoći. Izabrati pravi poklon nikada nije lako. Vama muški čitaoče želimo puno sreće prilikom odabira poklona, a vama dame želimo srećan 8. mart. 

 

 

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR