7 najskupljih telefona na svetu

7 najskupljih telefona na svetu

21582
12
PODELI

Život bez mobilnih telefona, danas je gotovo nezamisliv, a posedovanje ekskluzivnih i unikatnih modela stvar prestiža. Predstavljamo Vam listu 7 najskuljih i najekstravagantnijih mobilnih uređaja na svetu.

luksuz-hi-tech-najskuplji-telefoni-na-svetu (01)

7. Porsche Designe Blackberry

Porsche Design P’9981 smart telefon kompanije BlackBerry predstavlja inteligentni spoj Porscheovog luksuza i BlackBerryevog ikoničkog dizajna. Njegov ram od nerđajućeg čelika obložen kožom visokog kvaliteta u kombinaciji sa BlackBerryevom prepoznatljivom funkcionalnošću čini ovaj mobilni telefon vredan 2 500 USD izuzetno poželjnim luksuznim uređajem.

luksuz-hi-tech-najskuplji-telefoni-na-svetu (02)

6. Gresso  Regal  Titanium Black

Ovaj telefon osim interesantnog oblika poseduje i titanijumsku PVD prevlaku koja telefonu pruža dodatni zaštitu. Dizajniran je tako da se njegovi sastavni delovi skladno ukapaju u jedinstvenu celinu. Gresso Regal košza 5 000 USD.

luksuz-hi-tech-najskuplji-telefoni-na-svetu (03)

5. Tag Heuer Racer

T.H. Racer  dolazi u tri varijante sa prosečnom cenom od 6 500 USD.  Svaki od modela na jedinstven način podržava oblik i izgled Formula 1 trkačkih automobila pa će sigurno izazvati veliku pažnju kod profesionalaca kao i sportski entuzijasta.

luksuz-hi-tech-najskuplji-telefoni-na-svetu (04)

4. Vertu Ferrari

Vertu Ferrari, poznat i kao The Constellation Quest Ferrari by Vertu osim intrigantnog dizajna poseduje i jedinstvenu prevlaku pedeset puta tanju od ljudske dlake ali i jaku kao čelik. Ipak, ono što ovaj mobilni uređaj čini zaista posebnim su tri unikatna ring tona koji su zapravo snimci sportskog automobila Ferrari 458 Italia na probnim vožnjama. Ovaj uređak košta vrtoglaviih 7 000 USD

luksuz-hi-tech-najskuplji-telefoni-na-svetu (05)

3. Vertu Ti

Vertu Ti poznat je kao jedan od najboljih luksuznih telefona u prodaji. Ovaj Android smart telefon poseduje titanijumsko kućište i ekran od safira, kao i kameru od 8 megapiksela,a svojim kupcima nudi veliki izbor varijacija. Cena Vertu Ti mobilnog telefona je 10 000 USD.

luksuz-hi-tech-najskuplji-telefoni-na-svetu (06) (1)

2. Ulysse Nardin Chairman

Ulysse Nardin Chairman zajednički proizvod Ulysse Nardina i Uncellsa, ušao je u Ginisovu knjigu rekorda kao najskuplja serija mobilnih telefona na svetu, a takođe je i prvi svetski “hybrid-poverd“ smart telefon. Košta 130 000 USD

luksuz-hi-tech-najskuplji-telefoni-na-svetu (07)

1. iPhone 5 black Diamond

Ovaj gadget košta neverovatnih 15,3 miliona USD i kao takav je nesumnjivo najskuplji telefon na planeti. Ono što ga čini tako skupocenim je, kao što mu i sam naziv kaže, glavno dugme napravljeno od 26-karatnog crnog dijamanta.

12 KOMENTARA

 1. Manite se ovakvih senzacionalističkih postova. Bolje pišite o BestBuy ponudama koje imate. Odnos cene kvaliteta, najbolji telefoni u Vašoj ponudi u određenim cenovnim kategorijama. Običnim korisnicima je teško da se odluče za telefon jar ih ima tako mnogo da onaj koji ne prati ne može da se odluči jer sebi konstantno postavlja pitanje "a da nema nešto bolje za ove pare"? Ja pratim sve što izađe ali sam ipak kada sam kupovao novi telefon pre mesec dana potrošio mnogo sati čitajući review sajtove i upoređivajući telefone. Ako olakšate kupcima da se odluče prodaja će garantovano skočiti 😉 Kad već imate blog iskoristite ga. Pozdrav.

  • Srdjane, hvala na komentaru.
   Radimo aktivno i na vodičima za različite uredjaje u kojima izdvajamo modele koji su najbolja kupovina u svojoj klasi, kao i testovima konkretnih uredjaja.
   Trudimo se da naš blog ima zanimiljiv sadržaj za svakoga.

   Pozdrav!

 2. Ovo nije istina drugi najskupji telefon na svetu je
  http://www.sg.hu/kep/2006_07/0718mo1.jpg
  Ovaj telefon kosta 1.300.000 $
  Trenutno , ruska kompanija koja ima drugi svetski najskuplji mobilni telefon . Kompanija se zove JSC Ancord poznati juvelir Peter Aloisson naplaćuje Cripto Društva Cripto telekomunikacionih hartije Smartphone Smartphone dekoraciju pojedinca . Logo firme i posebne tastature na mobilni telefon napravljen od 18-karatnog zlata , dragog kamenja krase navigacioni taster 28 .

POSTAVI ODGOVOR