105” LG ULTRA HD TV

105” LG ULTRA HD TV

1980
0
PODELI

U 2014. godini firma LG je donela na tržište novu generaciju ULTRA HD televizora. LG ULTRA HD televizor, koji ima 4 puta veću rezoluciju od Full HD, dopunjen je novim, inovativnim rešenjima. LG televizor postavlja još više standarde svojom 5K rezolucijom, zakrivljenim ekranom i novim webOS Smart TV operativnim sistemom. Upotpunjuje ga široki ekran formata 21:9 i vrhunski Harman Kardon zvučni sistem.

Breaker

Veliki ekran od 266 cm (105″) koji pruža pravi bioskopski doživljaj prilikom pregleda filmova visoke rezolucije. Tajna odličnog kvaliteta slike LG ULTRA HD televizora krije se iza unapređenih IPS panela. LG IPS panel je vrhunac tehnologije panela sa tečnim kristalom ( LED / LCD ) i vodeći je na polju realističnosti boja, širine ugla gledanja, oštrine slike i dugotrajnosti panela. Korisnik može da pogleda svoje omiljene filmove na širokom ekranu, u formatu 21:9, bez crnih linija sa gornje i donje strane ekrana. LG-jeva premium serija televizora se može pohvaliti prefinjenim kvalitetom zvuka, koji je ostvaren u saradnji sa harman/kardon-om, liderom u rešenjima u audio industriji.

LG 105 Ultra HD TV 01

 

Kompletno zadovoljstvo za vaše oči i uši uz savršenu sliku sada je moguće zahvaljujući LG-ju. Dobrodošli u LG-jev Smart+ svet, poslednji korak u evoluciji koji nam donosi jednostavnost webOS-a. Bez složenosti i komplikovanosti, webOS vam omogućava da uživate u Smart TV-u . Jednostavno se opustite i uživajte u vašem TV-u na način kako bi to trebalo da bude. Pregledajte najnovije i za vas najprikladnije aplikacije u LG prodavnici, koja vam nudi jednostavan način da vidite sve dostupne sadržaje na jednom mestu. Ovde možete da pronađete sve što vam je potrebno, ili, što je još bolje, pogledajte šta vam preporučuje LG. I što je najvažnije, sadržaji su prikazani u formi umanjenih sličica (“thumbnail”), što vam omogućava da intuitivno prepoznate sadržaje. Pored toga, sadržaj se redovno ažurira na osnovu datuma ili popularnosti, što vam pomaže da uživate u najpopularnijim sadržajima na najbrži i najjednostavniji način.

ULTRA HD oživljava sliku 5K u 3D+. Najudobniji 3D na svetu ujedno je i najoštriji 3D u 5K rezoluciji. Sa učetvorostručenom rezolucijiom, 3D slike su još divnije, realnije i življe nego ikad do sada. LG-jev poslednji i najnapredniji Trostruki XD endžin donosi najviši nivo reprodukcije boja, kontrasta i jasnoće pokreta za najbolji kvalitet slike. Blago zakrivljeni oblik je najoptimalnija forma za bilo koju vrstu ekrana, koji obezbeđuje jednaku udaljenost bilo kog dela ekrana od naših očiju. Od prvog televizora sa okruglim ekranom sve do ravnog ekrana nije bilo pokušaja ergonomičnog dizajna radi komfora gledalaca. Konačno, sa dizajniranim oblikom ekrana na osnovu prirodnog oblika ljudskog vida, napravljen je televizor koji omogućava pravu udobnost prilikom gledanja.

Ovaj model TV-a u našoj ponudi možete pogledati na sledećem linku – 105” LG ULTRA HD TV

lg-led-tv-ultrahd-105UC9V-feature-img-detail_105Inch-Gigantic-Screen

 

Izvor:lg.com

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR