10 razloga zašto su vam potrebni Bluetooth zvučnici

10 razloga zašto su vam potrebni Bluetooth zvučnici

730
0
PODELI
Dugokosa brineta u kariranoj crvenoj košulji sedi na klupi u parku i u ruci drži bluetooth zvučnik

Teško da do sada niste čuli za njih, a sigurno ste i videli neki od zanimljivih modela ovih uređaja. Ukoliko ste i vi među onima koji vole da slušaju muziku u svakoj prilici, na svakom mestu, onda su Bluetooth zvučnici savršeno rešenje za vas.

Bez obzira na to da li se nalazite u svom domu, planirate kampovanje sa prijateljima ili boravak u prirodi, ovi sjajni gedžeti će uneti najbolje zvuke u vaš dan. Sa njima možete zaboravite na kablove i prepustite se omiljenim melodijama ma gde da se nalazite.

Saznajte zašto ih svi obožavaju, kada sve mogu biti korisni i šta ih sve to čini idealnim izborom za mnoge od nas.

1. Praktični su i lako prenosivi

Zahvaljujući bežičnoj tehnologiji, ovi zvučnike možete poneti sa sobom gde god da krenete.

Dovoljno je da su napunjeni da bi vam pružili zadovoljstvo slušanja različitih sadržaja na različitim mestima. Zato budite sigurni da ste napunili svoj Bluetooth zvučnik i možete krenuti kuda god želite.

Neki od modela su takvog dizajna da ih je zgodno prikačiti za ranac kao privezak, a neki imaju npr. kraću ili dužu traku poput tregera, pa ih možete nositi na ramenu kao torbu, zakačiti za guvernalu bicikla ili drugo zgodno mesto u zavisnosti od toga gde se nalazite. Oni mali se mogu nositi i u ruci bez ikakvih problema.

Lako prenosivi bluetooth zvučnik okačen je na gidon od bicikle koja je parkirana u šumi2. Nema kablova

U redu, možda će vam biti potreban onaj jedan koji će vam omogućiti njegovo punjenje, ali ne više od toga.

Sa Bluetooth zvučnicima se možete potpuno opustiti i računati na uživanje u omiljenoj muzici bez potrebe da brinete o tome gde se nalazi utičnica, da li će kabl biti dovoljno dugačak da poveže sve što treba i slično.

Ponesite ga u park i odradite trening uz muziku, iznesite ga u dvorište ili na terasu dok nešto radite i uživajte u dobroj muzici i u brojnim sličnim prilikama.

3. Jednostavni su za korišćenje

Ukoliko koristite smart telefon, nećete imati problema ni sa prenosivim zvučnicima. Kod njih nema mnogo opcija, dugmića, pa su mogućnosti da se ne snađete svedene na minimum.

Bez komplikovanih uputstava i putem svega nekoliko tastera, uključite ih ili isključite i podesite ozvučenje na odgovarajuću jačinu.

4. Brzo se povezuju sa drugim uređajima, gotovo u istom trenutku

Bluetooth tehnologija putem koje se oni povezuju sa vašim pametnim uređajem, bilo da je u pitanju telefon, tablet ili laptop, podrazumeva jednostavno i brzo uspostavljanje veze i pristupanje bazi sa vašom muzikom. Dovoljno je samo da vaši pametni uređaji poseduju Bluetooth opciju da bi bili kompatibilni sa zvučnicima.

U zavisnosti od modela do modela, povežite ih u svega par klikova, pustite ono što želite da slušate i uživajte u omiljenim aktivnostima.

Devojka sa crnim lakom na noktima sedi na klupi u jednoj ruci drži telefon, a u drugoj bluetooth plavo-crni bežični zvučnik koji povezuje sa svojim telefonom

5. Pružiće vam uživanje u dobrom zvuku svaki dan

Nemojte misliti da će vam sa ovim simpatičnim i najčešće malim uređajima nedostajati sjajan zvuk. Uz najbolje Bluetooth zvučnike možete imati fenomenalni zvuk i maksimalno uživati u omiljenim melodijama.

U zavisnosti od toga da li model za koji se opredelite poseduje visokotonac i niskotonac, tj. da li ima mono ili stereo sistem i sam kvalitet onoga što čujete će varirati. Iako je generalno zvuk i više nego zadovoljavajući kod svih bežičnih zvučnika, za sve one koji imaju istančan sluh i žele više, postoje modeli koji će pružiti zvuk izuzetnog kvaliteta. Obično je za takve modele potrebno izdvojiti i nešto više novca.

Na raspolaganju su vam modeli najrazličitijih karakteristika, pa u skladu sa onim što želite od svog bežičnog zvučnika, imate i mogućnost da odaberete.

6. Mogu biti otporni na vodu, udarce i prašinu

Neki modeli Bluetooth zvučnika su savršeni za dan na plaži i na bazenu jer su dizajnirani tako da budu otporni na prašinu i vodu. Sa njima nema razloga da razmišljate da li će im zasmetati neka kapljica vode.

Ima i onih koji mogu biti, ne samo poprskani, već i delimično uronjeni u vodu i da im to ne smeta. Njihova kompaktnost je kod ovakvih modela upotpunjena ovom sjajnom karakteristikom, a baš takvi modeli su obično i od specifičnih materijala, gumirani, ali podjednako atraktivni i praktični.

Bilo da ste na kupanju sa porodicom ili društvom, pripremite listu svojih omiljenih pesama, ponesite svoj omiljeni prenosivi zvučnik i uživajte u savršenom ritmu tokom vrelih letnjih dana.

U vodi pluta bežični vodooptorni Bluetooth zvučnik

7. Postoje i smart modeli Bluetooth zvučnika

Pametni modeli poseduju posebnu i najnoviju tehnologiju koja podrazumeva upravljanje glasom i neke slične smart funkcionalnosti koje vam omogućavaju njihovo još praktičnije korišćenje.

Ukoliko vam je ova karakteristika značajna i želite neki od takvih primeraka, predlažemo da pre konačnog izbora proverite da li model koji ste odabrali ima neku od ovih karakteristika.

8. Pristupačni su i isplativi

Bluetooth zvučnik možete pronaći po veoma povoljnim cenama, a užitak koji vam pružaju je vredan novca koji ulažete. Tehnologija je toliko napredovala da je kvalitet zvuka bolji nego ikada i za pristupačnu cenu možete uživati u blagodetima prenošenja zvuka putem sjajne Bluetooth funkcionalnosti.

Ukoliko nemate neke posebne zahteve kada je zvuk u pitanju, za relativno malo novca možete odabrati model koji će vam savršeno odgovarati.

9. Efikasno se i lako pune

Dobri Bluetooth zvučnici će se i brzo puniti, tako da možete uživati u satima i satima reprodukcije.

Obično je potrebno oko nekoliko sati, pa i manje, da bi se zvučnik u potpunosti napunio što omogućava i od 6 do 12 sati neprekidnog vremena reprodukcije, a kod snažnijih modela i duže.

Treba imati na umu da se ovo ipak može razlikovati u zavisnosti od modela do modela, pa na ovu karakteristiku posebno obratiti pažnju pre kupovine.

10. Atraktivnih su boja i imaju dizajn koji će zadovoljiti različite ukuse

Ne samo da su kompaktni i praktični, ove uređaje ćete pronaći u najrazličitijim bojama, veličinama, pa i oblicima. Možete birati da li želite mali ili veliki Bluetooth zvučnik, crveni, žuti, plavi… Nema te boje koju nećete pronaći, a oblici su tek posebna priča.

Za pravljenje dobre atmosfere neki od njih poseduju i raznobojna LED svetla, pa će zabava biti još bolja uz zanimljive svetlosne efekte i light show.

Atraktivni bežični zvučnik sa military dezenom i narandžastom alkom za kačenje nalazi se na klupi u parku

Na šta obratiti pažnju kada birate bežične zvučnike?

Za sve ljubitelje muzike i dobrog zvuka prednosti ovih sjajni uređaja su zaista nemerljive, ali kako je njihov izbor zaista veliki, mnogo je različitih modela koji pružaju i različite mogućnosti.

Pored uobičajenih karakteristika kao što su veličina, boja, da li je vodootporan, smart i sl, tu su i neke dodatne mogućnosti koje nekima mogu biti posebno značajne.

  • Mogućnost punjenja drugih uređaja – da bi ovo bilo moguće, potrebno je i da sam zvučnik bude veći, kako bi i baterija bila veća i omogućila punjenje drugih uređaja, ali i da ima USB izlaz.
  • Uparivanje sa drugim zvučnicima – ukoliko želite jači zvuk, biće potrebno da uparite više zvučnika međusobno kao i da oni podržavaju ovu mogućnost.
  • Posedovanje mikrofona – Bluetooth zvučnik sa mikrofonom nudi posebnu pogodnost jer vam omogućava jednostavno i lako javljanje i odgovaranje na pozive sa mobilnog telefona.
  • Dužina trajanja baterije – najčešće zavisi od veličine samih zvučnika, samim tim i veličine baterije, tj. njenog kapaciteta.Devojka stoji sa društvom u redu i na ramenu nosi okačen plavi bluetooth zvučnik sa velikim crnim kaišem

Važno je da znate da i najklasičnije varijante ovih proizvoda nude optimalne performanse za sve one kojima je cilj da uz sebe imaju uređaj za prenos dobrog zvuka sa kojim će biti nezavisni od struje i napajanja.

Onima koji imaju specifične potrebe, predlažemo da se detaljno upoznaju sa karakteristikama različitih modela i odaberu onaj koji svojim performansama može da ispuni njihove zahteve.

Najbolji Bluetooth zvučnici, za sjajnu atmosferu ma gde da se nalazite

O popularnosti bežičnih zvučnika se danas ne treba mnogo pričati jer verujemo da njihova praktična strana podjednako oduševljava sve ljubitelje dobrog zvuka i atmosfere, bez obzira na godine, navike i životni stil.

Bilo da li u svom dvorištu pravite ručak za najbliže, roštiljate sa društvom ili planirate odlazak na izlet, kampovanje ili plažu, ovi fantastični uređaji mogu biti uvek sa vama.

Pojačajte zvuk sa svog telefona, tableta ili laptopa uz neki od fenomenalnih Bluetooth zvučnika i obojite dan omiljenim melodijama čak i kada ste u pokretu.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR