10 novih Android aplikacija koje vredi probati

10 novih Android aplikacija koje vredi probati

1771
0
PODELI

Hiljade novih aplikacija na Play Store-u se svakodnevno pojavljuje, ali mnoge zanimljive aplikacije prođu nezapaženo. Ljudi vole da otkrivaju zanimljive aplikacije i dele ih sa prijateljima. Ovoga puta ćemo vam predstaviti 10 novih aplikacija vrednih pažnje. A vi ih isprobajte i recite nam u komentarima koje su vam se dopale.

 

Textra

Textra

 

Nekima se ne dopada standardna Android aplikacija za SMS poruke ili vole da isprobaju nešto novo. Jedna od alternativa toj aplikaciji naziva se Textra. U pitanju je odlična aplikacija, bogata opcijama, za razmenu SMS i MMS poruka. Veoma je zanimljiva i vredi je probati.

Link za skidanje (Textra)

 

Whisper

Whisper

Whisper je anonimna društvena mreža koja vam omogućava da priznate nešto o sebi, da se izrazite i upoznate nove ljude. Sa Whipser aplikacijom možete se povezati sa drugim ljudima koji razmišljaju na isti način kao vi o nekim temama. Whisper je odlično mesto za upoznavanje novih ljudi, bilo da ste u potrazi za novim prijateljima, tražite srodnu dušu ili vam je potreban neko za zabavu i smeh!

Link za skidanje (Whisper)

 

Listen & Speak

Listen and Speak

Naučite da se služite stranim jezikom kao da vam je maternji uz aplikaciju “Listen & Speak”. Ona funkcioniše po principu napredne tehnike učenja gde se kratki jezički obrasci pročitaju, razumeju i izgovore jedan za drugim. Aplikacija onda analizira vaš izgovor i kaže vam da li je bio dobar. Takođe možete direktno da uporedite svoj snimak sa ponuđenom verzijom. Prelazeći skup ovakvih obrazaca, brzo ćete uvećati svoje umeće i moći ćete uspešno i slobodno da se služite jezikom po vašem izboru.

Link za skidanje (Listen & Speak)

 

EasilyDo

EasilyDo

Aplikacija “EasilyDo” vam pruža prave informacije i omogućava vam da ispunite svoje obaveze. Ona vam kaže kada da krenete da biste stigli na vreme, pažljivo motri na bitnu elektronsku poštu i vesti od strane vaših prijatelja, upozorava vas na loše vreme, prati vaše poštanske pakete, čuva račune, a čak vam pomaže i kod proslave rođendana. Informacije se automatski pojavljuju onda kada su vam potrebne – nema više potrebe da ih tražite po brojnim aplikacijama!

Link za skidanje (EasilyDo)

 

TasteFilter

TasteFilter

Šta bi bilo kada bi mogli upravljati muzičkom kolekcijom prostim prelaskom prsta preko ekrana? Da biste počeli sve što treba da uradite jeste da uneste naziv izvođača ili muzičkog žanra. Tada Taste Filter kreće u akciju, pretražuje bazu koja uključuje hiljade muzičara i milione pesama kako bi predložio sličnu muziku u kojoj biste mogli uživati.

Link za skidanje (TasteFilter)

 

ParkMe

ParkMe

Parkirajte svoj automobil na pametno i brzo pomoću ParkMe, najveću i najprecizniju svetsku bazu o mestima za parkiranje. Pregledajte informativne mape parkirališta i garaža u vašoj oblasti. Proverite i uporedite troškove parkinga.

Link za skidanje (ParkMe)

 

Fraction Plus

Fraction Plus

 

Fraction Calculator Plus je najbolji i najlakši način za izračunavanje razlomaka. Bilo da radi domaći zadatak, kuvate po receptima ili se bavite konstruisanjem, ovo će vam biti veoma korisna aplikacija.

Link za skidanje (Fraction Plus)

 

Clueful

Clueful

Clueful za Android je besplatna aplikacija koja vam pokazuje kako aplikacije koje su trenutno instalirane na vašem uređaju koriste vaše lične podatke i narušavaju vam privatnost. Iznenadićete se koliko toga aplikacija može da “nauči” o vama, i to bez vašeg znanja. Clueful je nalik vašem konsultantu za privatnost, pružajući vam detaljne informacije o tome šta aplikacije koje ste instalirali rade u pozadini, a da vi to ne znate.

Link za skidanje (Clueful)

 

CellMaps

CellMaps

Sa CellMaps možete brzo imati kompletan uvid u pokrivenost mrežom vašeg mobilnog operatera. Ova aplikacija se ne služi podacima drugih korisnika, niti ih pruža na osnovu trenutne jačine signala vašeg uređaja, već vam pruža uvid u informacije o pokrivenosti koje su pružili operateri.

Link za skidanje (CellMaps)

 

Soundhalo

Soundhalo

Soundhalo je nova platforma u razvoju koja omogućava ljubiteljima muzike da kupuju, dele i poseduju žive audio i video snimke omiljenih muzičara. Fanovi sada mogu kupiti i skinuti samo izvođenje u trenutku dešavanja, bilo da su na svirci ili na drugoj strani sveta.

Link za skidanje (Soundhalo)

 

Napomena: Dostupnost aplikacija zavisi i od uređaja koji koristite, kao i od verzije Android operativnog sistema.

 

Izvor: AndroidAndMe

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR